Karveelweg 9, 6222 NJ Maastricht. Phone: +31 (0)43 888 20 45
NL - EN

Management Team

Korte introductie en functies

Rinus Van Praag

Managing Director

Opleiding: M.Sc. Applied Physics 1983, Delft University of Technology (NL)

Achtergrond: meer dan 30 jaar ervaring als automatiseringstechnoloog, project manager in diverse industrieën onder andere papier industrie, voedingsmiddelen en algemene machinebouw. Innovator en general manager.  Sinds 1995 actief als ondernemer in verschillende segmenten. Uitgebreide commerciële en statutaire ervaring.

Peter Muijters

Sales & Marketing

Opleiding: MBA 2002, Webster University Leiden (NL), M.Sc. Mechanical Engineering 1990, Eindhoven University of Technology (NL)

Achtergrond: meer dan 25 jaar ervaring als procestechnoloog, projectmanager, technisch manager en management consultant in diverse industrieën waaronder papierindustrie, voedingsmiddelen, (petro-)chemie, automotive. Sinds 2006 actief als internationaal ondernemer op het gebied van duurzame technologiën, procestechnologische verbeteringen, onderhouds- en organisatievraagstukken

John Brouns

Engineering & Design

Opleiding: Werktuigbouwkunde 1982, MTS Heerlen (NL)

Achtergrond: Allround en hands-on werktuigbouw- en apparatenbouwkundige met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van constructietechniek, calculatie, design en engineering (ACAD, Solid Works, Inventor). Ervaringen en kennis grotendeels opgedaan in werkplaats en bedrijfsbureau van staalservicecentra en machinefabrieken. Doorgegroeid van constructiebankwerker, werkvoorbereider/calculator naar engineer van compacte, skid-mounted procesinstallaties en systemen.

Mark Lacroix

Technology & Development

Opleiding: M.Sc. Process Engineering 2014, Eindhoven University of Technology (NL)

Achtergrond: Enthousiaste en gedreven process engineer op het gebied van processimulaties, procesoptimalisaties en experimentele bepaling en correlatie van (thermo)fysische stofeigenschappen. Fundamenteel en research gedreven. Problem solver op zowel theoretisch als experimenteel vlak.